Inchiriere vila Balotesti- PREZENTARE GENERALA

Proprietatea propusa spre inchiriere este situata in Balotesti, pe maul lacului, la 15 km distanta fata de Bucuresti.
Masuratorile oficiale privind puritatea aerului publicate anual de catre organismele competente, plaseaza constant aceasta zona pe prima pozitie intre zonele limitrofe capitalei. Statutul de ”Zona din proximitatea Bucurestiului cu cel mai curat aer” a fost atribut Balotestiului in fiecare an timp de 20 ani consecutiv.
Proprietatea de inchiriat este amplasata intr-un spatiu de poveste, intre padure si lacul Cociovalistea, in mijlocul unei comunitati de vile noi.
Peisajul magic are in prim-plan lacul curat, bine intretinut, cu pontoane luminate, curti ingrijite cu vegetatie diversificata si nenumarate oportunitati de relaxare si agrement in apropiere.

Va prezentam o proprietate amplasata pe o strada cu acces facil, in vecinatatea padurii si a multor vile elegante si cochete, fiind edificata pe un teren in suprafata totala de 1000 mp, cu deschidere la lac, unde se gaseste pontonul. Terenul este amenajat in totalitate, foarte bine ingrijit, atat cu pavaj, cat si cu gazon, diferiti arbusti, flori si o multime de pomi fructiferi, pe rod. In spatele casei este amplasata piscina cu dimensiuni 8×5 mp si dependinte (doua camere incalzite cu destinatie pentru depozitare sau bucatarie de vara , baie de serviciu, camine utilitare etc.).

Se inchiriaza doua case ce compun, practic, aceasta proprietate:

1. Casa mica sau casa de oaspeti, construita pe un singur nivel (parter + pod), are suprafata de 55 mp si este compusa dintr-un hol la intrare, din care se face accesul atat in bucataria deschisa catre camera de zi, cat si in dormitorul cu dressing walk-in sau in baie. De pe prispa casei mici se face accesul pe o scara pliabila catre podul casei, ce poate fi folosit ca spatiu de depozitare.

2. Casa mare – elementul principal al proprietatii, este o vila extrem de solida compusa din demisol, parter, etaj si pod. Vila isi primeste oaspetii cu intrarea principala impunatoare, prin holul spatios de la parter, care conduce catre zona de living si dining ce constituie elementul central al proprietatii, datorita perspectivei fabuloase pe care o ofera. Peretele vitrat dinspre lac infatiseaza o imagine ce taie respiratia indiferent de anotimp, datorita deschiderii proprietatii catre lac si a peisajului magnific.
Din holul de la intrare porneste scara interioara care conduce spre etaj, iar in partile laterale ale holului se deschid intrarile catre bucatarie si apoi camara, respectiv catre scara care coboara spre demisol.
Casa mare are o suprafata construita totala de 420 mp si a fost finalizata in anul 2013.

Parterul este compus din: birou, baie, bucatarie spatioasa inchisa, avand anexata o camara incapatoare, de asemenea inchisa, apoi dining, living si in prelungirea acestuia, terasa ampla de 36 mp. Livingul generos are peretii semnificativ mai inalti fata de restul etajului, fiind situat cu cateva trepte mai jos fata de dining si are peretele dinspre lac vitrat. Livingul este dotat cu un superb semineu functional, pe lemne. Din living se iese pe o terasa generoasa, acoperita cu structura din lemn masiv. Atat din living, cat si din terasa, se deschide privirii o priveliste de vis, spre lac.

Din terasa se coboara pe ambele laturi ale acesteia catre piscina si curte sau gradina.
Etajul se compune dintr-un dormitor matrimonial generos, doua dormitoare de copii sau pentru oaspeti, baie matrimoniala, baie dormitoare copii si un dressing walk-in pentru incaltaminte. Dormitorul matrimonial este pozitionat astfel incat se bucura de vedere spre lac, avand peretele dinspre lac vitrat. Din dormitor se iese intr-o logie spatioasa, care ofera o priveliste absolut spectaculoasa asupra lacului si imprejurimilor. In interiorul dormitorului extrem de spatios este montat pe intreaga inaltime a peretelui (2,90 m) un dressing built-in de 7,5 metri lungime, compartimentat si organizat astfel incat sa acomodeze un volum impresionant de haine si obiecte personale. Dormitorul are acces privat catre baia matrimoniala.
Celelalte doua dormitoare de la etaj au configuratii simetrice si fiecare dintre ele are acces intr-o logie proprie, cu vedere spre padure, respectiv catre curtea casei. Din holul de la etaj se face accesul catre baia comuna a celor doua dormitoare de copii, respectiv dressing-ul de incaltaminte.
Din casa scarii de la etaj se poate urca pe o scara pliabila catre podul casei, ce poate fi folosit ca spatiu de depozitare.

La demisol se gasesc: camera centralei, hol spatios, garsoniera cu baie proprie inclusa si chicineta, debara amenajata sub casa scarii, 3 camere spatioase.

Caracteristici:
Suprafaţă teren:1000 mp, Fronturi: 2(stradal si lac/ponton), Rregim înălţime: D+P+E, c amere:12, suprafaţă utilă: 380 mp, suprafaţă construită: 400 mp din care amprentă la sol: 55 mp casa mica si 137 mp casa mare, băi:6, invelitoare acoperiş cu tigla ceramica, an construcţie: 2013, structură rezistenţă: beton si caramida ceramica 35*35 cm.

Specificaţii inchiriere vila Balotesti

Utilităţi:
Utilitati generale: electricitate, apa si canalizare – retea publica, gaz, CATV, telefonie.
Sistem propriu, autonom, de alimentare cu apa si canalizare (3 puturi proprii 25m, 67m si 100m adancime, sistem canalizare cu fosa septica si drenaj subteran).
Sistem incalzire: 2 Centrale proprii de ultima generatie (24KW; 60KW), incalzire pardoseala, calorifere, automatizare.
Acces internet: Fibra optica, wireless

Finisaje:
Pardoseli: Marmura calitate lux, piese masive, parchet stejar masiv, ceramica.
Usi interior: stejar masiv, tamplarie ferestre: PVC ultima generatie.
Izolatii termice: Exterior (termosistem polistiren 10cm pe intreaga suprafata exterioara a caselor), interior
Pereti: Faianta si vopsea lavabila. Usa intrare: stejar masiv. Stare interior: renovat.

Dotări
Alte spatii utile: spatii depozitare, dressing, WC serviciu, anexe, dependinte, camine.
Bucatarie: Mobilata si utilata.
Contorizare: Apometre, contoare gaz si electricitate.
Diverse: Scara interioara, semineu, senzor de fum, sistem de alarma, monitorizare permanenta, telecomanda poarta acces auto.
Dotari imobil: acoperis, curte, gradina, gradina amenajata, interfon, piscina exterioara, video interfon.
Electrocasnice: Aragaz, frigider, HI-FI, hota.
Mobilat: Lux partial.

Servicii imobil: Sistem supraveghere video;
Alte detalii zonă: amenajare strazi -asfaltate, iluminat stradal, vecinătăţic ase, vile, lac Cociovalistea (Balotesti), padure.

Vicii-Nu sunt.

Pret- 35 00 euro-Negociabil

Comision: 50%

Disponibilitate proprietate-Discutabil

1 comment

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0766457077