Casa mare

Inchiriere vila Balotesti

Casa Mare 

Elementul principal al proprietatii, este o vila extrem de solida compusa din demisol, parter, etaj si pod. Vila isi primeste oaspetii cu intrarea principala impunatoare, prin holul spatios de la parter, care conduce catre zona de living si dining ce constituie elementul central al proprietatii, datorita perspectivei fabuloase pe care o ofera. Peretele vitrat dinspre lac infatiseaza o imagine ce taie respiratia indiferent de anotimp, datorita deschiderii proprietatii catre lac si a peisajului magnific.
Din holul de la intrare porneste scara interioara care conduce spre etaj, iar in partile laterale ale holului se deschid intrarile catre bucatarie si apoi camara, respectiv catre scara care coboara spre demisol.
Casa mare are o suprafata construita totala de 400 mp si a fost finalizata in anul 2013.

Inchiriere vila Balotesti

Parterul este compus din: birou, baie, bucatarie spatioasa inchisa, avand anexata o camara incapatoare, de asemenea inchisa, apoi dining, living si in prelungirea acestuia, terasa ampla de 36 mp. Livingul generos are peretii semnificativ mai inalti fata de restul etajului, fiind situat cu cateva trepte mai jos fata de dining si are peretele dinspre lac vitrat.
Livingul este dotat cu un superb semineu functional, pe lemne. Din living se iese pe o terasa generoasa, acoperita cu structura din lemn masiv. Atat din living, cat si din terasa, se deschide privirii o priveliste de vis, spre lac. Din terasa se coboara pe ambele laturi ale acesteia catre piscina si curte sau gradina.
Etajul se compune dintr-un dormitor matrimonial generos, doua dormitoare de copii sau pentru oaspeti, baie matrimoniala, baie dormitoare copii si un dressing walk-in pentru incaltaminte. Dormitorul matrimonial este pozitionat astfel incat se bucura de vedere spre lac, avand peretele dinspre lac vitrat. Din dormitor se iese intr-o logie spatioasa, care ofera o priveliste absolut spectaculoasa asupra lacului si imprejurimilor. In interiorul dormitorului extrem de spatios este montat pe intreaga inaltime a peretelui (2,90 m) un dressing built-in de 7,5 metri lungime, compartimentat si organizat astfel incat sa acomodeze un volum impresionant de haine si obiecte personale. Dormitorul are acces privat catre baia matrimoniala.

Inchiriere  vila Balotesti 

Celelalte doua dormitoare de la etaj au configuratii simetrice si fiecare dintre ele are acces intr-o logie proprie, cu vedere spre padure, respectiv catre curtea casei. Din holul de la etaj se face accesul catre baia comuna a celor doua dormitoare de copii, respectiv dressing-ul de incaltaminte.
Din casa scarii de la etaj se poate urca pe o scara pliabila catre podul casei, ce poate fi folosit ca spatiu de depozitare.
La demisol se gasesc: camera centralei, hol spatios, garsoniera cu baie proprie inclusa si chicineta, debara amenajata sub casa scarii, 3 camere spatioase.

0766457077